Baraband                        Guldfasankyllinger

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               Hvid due                                                    Dompap

 

 

Foder - tips&trix

 

Har kommer information om mine erfaringer med foder samt gode råd og trix.

 

FODER

Jeg sælger et godt produkt indenfor foder - OBIE fuglefoder. Kontakt mig og se en prøve på kvaliteten. Fodret er i 20 kgs papirssække, men jeg sælger også mindre portioner, dog min. 5 kg.

 

 

 

RÅD, TIPS & TRIX

 

Duer lægger 2 æg i et kuld. Æggene indeholder altid en han og en hun. Klækker begge æg, er det altid hannen som klækker først.

 

Læggenød (dvs. fuglen kan ikke komme af med æget): kan afhjælpes på flere måder. En af dem er bland ca. 1 ts Gøteborgsnus i 1 liter vand, rør den op og lad fuglene få det som drikkevand. Negotinen i netop denne snus virker beroligende og fuglen afspænder musklerne så der bliver fri passage for ægget.

Et andet godt råd er varme og ro.  

 

Fang den rigtige fugl.

Har du en flok eksempelvis gule kanarier og du skal fange en bestemt fugl, kan det godt være svært. Hvis du har en vandpistol klar, kan du give den udvalgte et par velrettede skud og du kan kende den fra de andre.

 

Hønselopper

Døjer du med lopper hos dine høns/fasaner kan du, efter rengøringen i deres hus, strø med aske fra brændeovnen under den normale størelse og problemet vil være løst i løbet af kort tid. Spørg mig ikke hvordan det virker, det er blot konstateret i flere tlfælde.

 

 

 

       Birthe Bruun Langhoff

       +45 28 56 31 09

        Email: bblanghoff (snabel a) gmail.com

 

www.bf-langhoff.dk © 2012 • Frimærker• Fugle

www.bf-langhoff.dk