Frants` frimærker

 

siden er under opbygning, sidste nyt 27.4.2012

 

L           

AFAnr.79 med NFO variant 158       AFAnr.117 med NFO variant 76

øverste streg i E tyk.                     MA sammenhængende.

Position 90 i arket.                        Position 38 i arket.

 

Jeg har samlet på frimærker siden ca. 1970, så det bliver jo da til nogle år. En stor opbagning fra "de gamle" samlere i Løgstør frimærkeklub som H.C.Nørregård, B.Weiss, Würtzen, Petersen, S. Holm mfl. gjorde, at jeg kom godt igang og har beholdt interessen. Fra en almindelig Danmarks samler har udviklingen bragt mig til idag, at have udvalgt mig specialom-råder.

 

Lige nu brænder jeg mest for Løgstørs posthistorie, pladning af 3 øre grå bølgelinjemærket, AFAnr. 44 + 79 + 117, samt feltpost fra danske frivillige under 2. VK..

Ældre danske poststempler af antikvar og lapidar typen har dog også sin plads for ikke at nævne emneområder som dronning Victoria, fugle og vikingetiden. Ja, samleriet vil ingen ende tage når først man ser de histo-riske, de belærende og de udfordrende muligheder. 

 

SØGER frimærker, breve, posthistorisk materialer fra Nordjyl-land samt dokumenter fra 2. VK til videre udbygning af min samling. Du er velkommen til at skrive til mig.  fhj (snabel a) esenet.dk 

 

 

Efter i mange år, at have nyt andres indsats i frimærkebestyrelser var der nu brug- og tid for mig til at gøre en indsats. Januar 2012 indgik jeg, i en aktiv og positiv bestyrelse, som formand for frimærkeklubben Sydvest.

se www.sydvest-esbjerg.dk

 

Frants Jensen Langhoff

+45 24 77 38 10

 

 

www.bf-langhoff.dk © 2012 • Frimærker• Fugle

www.bf-langhoff.dk